Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku
Autor: Novák, Petr
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem této práce bylo provést studii dodavatelského systému jakosti BRC. V teoretické části jsou rozvedena obecná východiska pro zavedení této normy do potravinářských podniků, dále obsahuje detailní rozbor zásadních požadavků a srovnání s dalšími systémy jakosti (ISO 9001:2000, ISO 22000, dodavatelský standard IFS), jejichž struktura je v závěru teoretické části porovnána v přehledné tabulce. Praktická část je zaměřena na model implementace BRC do potravinářského podniku. Konkrétně se jedná o shromáždění potřebné dokumentace požadované normou BRC, výčet jednotlivých dokumentů a některé vzory těchto dokumentů. Poslední část se věnuje certifikaci této normy, především jejímu postupu a výčtu hlavních certifikačních organizací působících na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1683
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2276


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
novák_2006_dp.pdf 1.226Mb PDF Zobrazit/otevřít
novák_2006_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
novák_2006_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet