L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

Show full item record

No preview available
Title: L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků
Author: Nohálová, Zuzana
Advisor: Hoza, Ignác
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1830
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nohálová_2006_bp.pdf 1.527Mb PDF View/Open
nohálová_2006_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
nohálová_2006_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account