Provozní kontrola při výrobě másla

DSpace Repository

Language: English čeština 

Provozní kontrola při výrobě másla

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Linhartová, Ludmila
dc.date.accessioned 2012-03-11T14:29:12Z
dc.date.available 2012-03-11T14:29:12Z
dc.date.issued 2011-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18358
dc.description.abstract V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin. cs
dc.format 62 s. cs
dc.format.extent 4194621 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject máslo cs
dc.subject živočišné tuky cs
dc.subject rostlinné tuky cs
dc.subject obsah vody cs
dc.subject aktivní kyselost cs
dc.subject obsah soli cs
dc.subject obsah netuků cs
dc.subject obsah volných mastných kyselin cs
dc.subject butter en
dc.subject animal fats en
dc.subject plant fats en
dc.subject fatty acids en
dc.subject nutrition en
dc.subject water content en
dc.subject active acidity en
dc.subject salt content en
dc.subject non-fat content en
dc.subject content of free fatty acids en
dc.title Provozní kontrola při výrobě másla cs
dc.title.alternative Operating Check during Butter Production. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated In the theoretical part is treated of fats from view of production, structure, human?s sustenance and their influence upon health condition. The objective of this bachelor work was to evaluate operating control of production of butter and mixed fats, which are produced in Olma a.s. It is about base chemical determination of water content and active acidity, salt content, non-fats content and free fatty acids. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21894
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
linhartová_2011_bp.pdf 4.000Mb PDF View/Open
linhartová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
linhartová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account