Gastronomická úprava hlemýždího masa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Gastronomická úprava hlemýždího masa

Show full item record

No preview available
Title: Gastronomická úprava hlemýždího masa
Author: Švehlová, Veronika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem této práce bylo zhodnotit hlemýždě zahradního (Helix pomatia) z pohledu gastro-nomického, technologické přípravy a konzumace. První část je věnována poznatkům o mase z technologického hlediska. Dále se práce zabývá morfologií, technologickým zpracováním, kulinární přípravou a konzumací této delikatesy. V praktické části jsou poté vyhodnoceny poznatky průzkumu českého a z části také francouzského trhu s hlemýždími produkty. Dále byla provedena senzorická analýza připravených vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18517
Date: 2011-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 21575


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švehlová_2011_dp.pdf 3.281Mb PDF View/Open
švehlová_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
švehlová_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account