Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Březina, Pavel cs
dc.contributor.author Kukačka, Roman cs
dc.date.accessioned 2010-07-14T00:29:12Z
dc.date.available 2010-07-14T00:29:12Z
dc.date.issued 2006-05-31 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1929
dc.description.abstract V práci bude sledována možnost přídavku brokolice v kombinaci s jablečnou šťávou do fermentovaných mléčných výrobků se zaměřením na jogurty. Pozornost bude vedle analytického a mikrobiologického hodnocení věnována rovněž hodnocení senzorickému. Závěry práce budou rovněž vyhodnoceny z ekonomického hlediska. cs
dc.format 103 s. 18 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2542467 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Pouze v rámci univerzity cs
dc.subject fermentované mléčné výrobky cs
dc.subject brokolice cs
dc.subject organoleptické vlastnosti cs
dc.subject zeleninovo-ovocná šťáva cs
dc.subject fermented dairy products en
dc.subject broccoli en
dc.subject organoleptic properties en
dc.subject vegetable-fruit juice en
dc.title Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků cs
dc.title.alternative Possibilities of usage of non-conventional components in technology of milk fermented products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Totušek, Jiří cs
dc.date.accepted 2006-06-12 cs
dc.description.abstract-translated This work investigates possibility to add of broccoli in combination with apple juice into fermented dairy products and it is especially focused on yoghurts. Attention will be paid, besides analytical and microbiological evaluation, to sensoric evaluation as well. Results of this work will be analyzed also from the economical point of view. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/203 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and hygiene of nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 2270
dc.date.assigned 2005-10-10 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kukačka_2006_dp.pdfBlocked 2.424Mb PDF View/Open
kukačka_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
kukačka_2006_op.doc 52.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account