Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Ležatková, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-14T01:02:38Z
dc.date.available 2010-07-14T01:02:38Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2025
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na ověření funkčnosti systému jakosti vyráběných hotových pokrmů v menze UTB ve Zlíně. V rámci bakalářské práce byla provedena kontrola systému zavedení kritických kontrolních bodů. V praktické části kontrola dodržování kritických kontrolních bodů, včetně doplňujícího marketingového průzkumu spokojenosti strávníků. cs
dc.format 44s., 33s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 3408500 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kritické kontrolní body cs
dc.subject systém jakosti cs
dc.subject zchlazené pokrmy cs
dc.subject připravené pokrmy cs
dc.subject úroveň stravování cs
dc.subject marketingový průzkum cs
dc.subject Critical control points en
dc.subject quality system en
dc.subject the cool-off food en
dc.subject ready food en
dc.subject level of the boarding en
dc.subject marketing research en
dc.title Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů cs
dc.title.alternative The assessments of the effectivity of the quality system about the food-production cook serve and cook chill en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2006-06-26
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with utility's certification of the quality system of the manufactured ready-mix in TBU's student's hall in Zlín. Within the frame of bachelor thesis the control of the Hazard analysis critical control points was made. In the practical part the abidance of the critical control points including complementing marketing research of the boarders's satisfaction was inspected. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2257
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
ležatková_2006_bp.pdf 3.250Mb PDF View/Open
ležatková_2006_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
ležatková_2006_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account