Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení stravitelnosti hlíz jakonu metodou in vitro
Author: Klánová, Lucie
Advisor: Dvořáková, Monika
Abstract: Diplomová práce se zabývá stanovením stravitelnosti jednotlivých genotypů hlíz jakonu metodou in vitro. U těchto genotypů byly dále zjištěny hodnoty vlhkosti, sušiny a popela. V teoretické části byly popsány vybrané čeledi andských plodin, jejich botanické a chemické vlastnosti. V dalším úseku práce byla charakterizována historie, rozšíření, chemické složení, využití, pěstování a botanika jakonu samotného. Poslední dvě kapitoly byly věnovány trávicí soustavě a metodám stanovení stravitelnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22306
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 25539


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
klánová_2012_dp.pdf 14.53Mb PDF View/Open
klánová_2012_vp.pdf 63.45Kb PDF View/Open
klánová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account