Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Flíčková, Vlasta
dc.date.accessioned 2013-10-09T00:30:08Z
dc.date.available 2013-10-09T00:30:08Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22771
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou diferencované výživy dospělých osob dle charakteru práce. Popisuje jednotlivé složky výživy, charakterizuje jejich význam a funkci na lidský organizmus, uvádí výživová doporučení, vymezuje skladbu potravin pro dospělé osoby a zmiňuje zdravotní rizika způsobená nevhodně zvolenou stravou, která postihují většinu dospělé populace v České republice. cs
dc.format 56 cs
dc.format.extent 2986837 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject diferencovaná výživa cs
dc.subject výživa dospělých osob cs
dc.subject výživa v různých pracovních podmínkách cs
dc.subject differential nutrition en
dc.subject adult nutrition en
dc.subject nutrition in various working conditions en
dc.title Diferencovaná výživa dospělých osob dle charakteru práce. cs
dc.title.alternative Differentiated Nutrition of Adults According to The Character of Work. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bučková, Martina
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated This thesis deals with differential nutrition of adults according to the character of work. Describes the components of nutrition, characterized by their meaning and function of the human body, provides dietary guidelines, defines the consumption of food for adults, and identifies the health risks caused by poorly selected diet, which affect the majority of the adult population in the Czech Republic. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25691
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
flíčková_2012_bp.pdf 2.848Mb PDF View/Open
flíčková_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
flíčková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account