Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely

Show full item record

No preview available
Title: Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely
Author: Nádvorníková, Lenka
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem diplomové práce je získat přehled o využití krve jatečných zvířat, poukázat na její význam jako potraviny i jako doplňku do krmných dávek pro zvířata. Dále jsou zde popsány postupy, jak krev těžit, ošetřit, zpracovávat a je zde uvedena problematika o využití krve a hygienické požadavky na krev. Následně je uveden sortiment vařených masných výrobků s přídavkem krve v jednotlivých obchodních řetězcích a prodejen masných výrobků, vyobrazeny receptury a vyhodnocení těchto vařených masných výrobků od jednotlivých výrobců dle materiálových norem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23414
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nádvorníková_2012_dp.pdf 748.8Kb PDF View/Open
nádvorníková_2012_vp.doc 99.5Kb Microsoft Word View/Open
nádvorníková_2012_op.pdf 68.73Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account