Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech

Show full item record

No preview available
Title: Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Author: Švajdová, Zuzana
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná a vybrané odrůdy červených a bílých vín, popis chemického složení vína včetně jednotlivých technologických kroků jeho výroby a metodami stanovení sacharidů ve víně. Experimentální část je zaměřena na stanovení glukózy a fruktózy v 15 vybraných vzorcích červených a bílých vín pomocí HPLC s RID detekcí a enzymatickým stanovením.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23622
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švajdová_2013_dp.pdf 1.789Mb PDF View/Open
švajdová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
švajdová_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account