Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
Autor: Švajdová, Zuzana
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná, její morfologie a vybrané odrůdy červených vín, chemické složení, technologie výroby červeného vína a přehled metod stanovení organických kyselin ve víně. Praktická část je zaměřena na stanovení organických kyselin ve vybraných odrůdách červených vín metodou HPLC/UV-VIS v průběhu jablečno-mléčné fermentace, a také na stanovení celkových kyselin potenciomet-rickou titrací a na senzorickou analýzu vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23649
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švajdová_2013_dp.pdf 3.700Mb PDF Zobrazit/otevřít
švajdová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švajdová_2013_op.pdf 67.63Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet