Privátní značky na trhu potravin v České republice a chování spotřebitelů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Privátní značky na trhu potravin v České republice a chování spotřebitelů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Turečková, Iveta
dc.date.accessioned 2013-10-10T21:20:26Z
dc.date.available 2013-10-10T21:20:26Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23750
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je doporučení pro nositele privátních značek na trhu potravin v České republice. Teoretická část se zabývá obecnými poznatky z oblasti trhu a nabíze-nými značkami. V praktické části jsou analyzované jednotlivé obchodní řetězce a značky, které nabízí spotřebitelům a jejich postoje k privátním značkám. Výsledky byly zjištěny pomocí dotazníkového šetření a vyneseny do grafů. Bylo vypracováno doporučení pro vý-robce privátních značek. Klíčová slova: privátní značky, obchodní řetězce, spotřebitel cs
dc.format 106 s. (14 762 slov). cs
dc.format.extent 6764963 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject privátní značky cs
dc.subject obchodní řetězce cs
dc.subject spotřebitel cs
dc.subject private labels en
dc.subject chain stores en
dc.subject consumer en
dc.title Privátní značky na trhu potravin v České republice a chování spotřebitelů cs
dc.title.alternative Private Labels on the Food Market in the Czech Republic and Consumer Behavior en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2013-05-29
dc.description.abstract-translated The aim of this Master Thesis is to create the recommendation for the owners of private labels on the food market in the Czech Republic. The theoretical part deals with gen-eral knowledge of the market and available brands. In the practical part there is analysis of chain stores and brands that they offer to consumers and their attitudes to-wards private labels. The results were obtained by using a questionnaire survey and plot-ted. It has been drawn up recommendations for manufacturers of private label. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 32480
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-09


Files in this item

Files Size Format View
turečková_2013_dp.pdf 6.451Mb PDF View/Open
turečková_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
turečková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account