Nové pokrmy pro laktoovovegetariány

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové pokrmy pro laktoovovegetariány

Show simple item record

dc.contributor.advisor Burešová, Iva
dc.contributor.author Vaňková, Jana
dc.date.accessioned 2013-10-10T21:32:37Z
dc.date.available 2013-10-10T21:32:37Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23767
dc.description.abstract Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je přiblíženo využití různých druhů obilovin při přípravě pokrmů a nápojů, a také jak lze obiloviny připravit a kombinovat. V praktické části byly navrženy, vyrobeny nové pokrmy pro laktoovovegetariány a bylo provedeno jejich senzorické hodnocení. Pokrmy z obilovin, a polotovarů z obilovin byly hodnotiteli hodnoceny jako chutné a jednoduché, co do náročnosti na přípravu šetří čas, protože při technologickém zpracování nebyla vyžadována tepelná úprava delší než delší než u přípravy pokrmů z masa. cs
dc.format 78 s. cs
dc.format.extent 1994882 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: obiloviny cs
dc.subject technologické postupy cs
dc.subject pokrmy z obilovin cs
dc.subject Key words: cereals en
dc.subject technological methods en
dc.subject meals from cereals en
dc.title Nové pokrmy pro laktoovovegetariány cs
dc.title.alternative New Dishes from Grains for Laktoovovegetarians. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2013-05-27
dc.description.abstract-translated The diploma thesis is divided on the theoretical and practical parts. The theoretical part is focused on using of different cereals in making meals and drinks and possibilities of preparing and combining cereals as well. In practical part some new meals for lacto-vegetarians were designed, made and sensoric evaluation was realised. The meals from cereals and semi-finished cereals products were evaluated by examiners as tasty and simple to prepare. They save time, because during the technological preparation there were not requierements on the longer heat treatment than at the preparation of meals made of meat. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29434
dc.date.submitted 2013-05-13


Files in this item

Files Size Format View
vaňková_2013_dp.pdf 1.902Mb PDF View/Open
vaňková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
vaňková_2013_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account