Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení hlavních dikarbonylových sloučenin vína
Author: Turečková, Romana
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Předmětem diplomové práce bylo stanovení diacetylu, methylglyoxalu, glyoxalu a pentandionu ve vzorcích vín pomocí kapalinové chromatografie HPLC. Teoretická část práce se zabývá chemickým složením vína, významem výše zmíněných dikarbonylových sloučenin a jednotlivých metod pro jejich stanovení. V praktické části je uvedena metodika stanovení dikarbonylových sloučenin ve vzorcích vín za využití chromatografické metody HPLC.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23866
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
turečková_2013_dp.pdf 1.461Mb PDF View/Open
turečková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
turečková_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account