Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

Show full item record

No preview available
Title: Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice
Author: Permedlová, Pavlína
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na historii perníkářství, rozdělení medu podle původu a druhu. Je popsáno chemické složení medu a jakostní parametry. V praktické části se zabývá analytickým měřením textury litého a tvarovaného perníku za použití medu květového a medovicového s různou dávkou medu v těstě. Byla provedena senzorická analýza u vzorků výrobků s odlišným dávkováním květového a medovicového medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23910
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
permedlová_2013_dp.pdf 1.911Mb PDF View/Open
permedlová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
permedlová_2013_op.pdf 473.1Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account