Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
Author: Mikulášová, Monika
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem diplomové práce je seznámení s luštěninou sójou. Teoretická část pojednává o taxonomickém zařazení, charakteristice, historii, podmínkách pěstování a chemickém složení. Dále jsou popsány výrobky ze sóji, sójové náhražky masa a vliv konzumace těchto výrobků na zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na analýzu tržní sítě a senzorickou analýzu organoleptických vlastností sójových náhražek masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23921
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mikulášová_2013_dp.pdf 3.370Mb PDF View/Open
mikulášová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
mikulášová_2013_op.pdf 175.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account