Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek

Show full item record

No preview available
Title: Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
Author: Kotačková, Petra
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Diplomová práce se zabývá antioxidační aktivitou a celkovým obsahem polyfenolů u vybraných odrůd jablek a hrušek. Teoretická část se zabývá pěstováním jablek a hrušek, charakteristikou těchto odrůd, chemickým složením ovoce. Dále jsou v této části popsané nejčastější metody stanovení antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny výsledky stanovení sušiny, antioxidační aktivity a celkových polyfenolů. Výsledky jsou dále zpracované do grafů a tabulek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24033
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kotačková_2013_dp.pdf 1.813Mb PDF View/Open
kotačková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
kotačková_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account