Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje

DSpace Repository

Language: English čeština 

Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje

Show simple item record

dc.contributor.advisor Moravec, Pavel
dc.contributor.author Janoušková, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-11T10:31:03Z
dc.date.available 2013-10-11T10:31:03Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24133
dc.description.abstract Moje bakalářská práce popisuje v první části bakteriální původce onemocnění, konkrétněji se zaměřuji na bakterii Listeria monocytogenes, která je jedním z hlavních indikátorových mikroorganismů. V dalších částech jsem se zaměřila na nálezy LM v potravinářských provozech olomouckého kraje a zmínila systém HACCP. V poslední části jsem věnovala pozornost studiím zabývajících se problematikou této bakterie. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 1463612 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Listeria monocytogenes cs
dc.subject bakterie cs
dc.subject potravinářské provozy cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject Listeria monocytogenes en
dc.subject bacterium en
dc.subject food processing plants en
dc.subject HACCP en
dc.title Problematika Listeria monocytogenes v potravinářských provozech Olomouckého kraje cs
dc.title.alternative The Issue of Listeria Monocytogenes in Food Plants of the Olomouc Region en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Ondrušková, Jarmila
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated In the first part of my bachelor's thesis I describe a bacterial causative agent, I specifically concentrate on the bacterium Listeria monocytogenes, which is one of major indicator microorganisms. In the next sections I focused on findings of LM in food processing plants in Olomouc region and I mentioned HACCP system. In the last part I paid my attention to studies dealing with this bacteria. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25754
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-16


Files in this item

Files Size Format View
janoušková_2013_bp.pdf 1.395Mb PDF View/Open
janoušková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
janoušková_2013_op.zip 75.13Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account