Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Show full item record

No preview available
Title: Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
Author: Palíšková, Michaela
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24480
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
palíšková_2013_bp.pdf 2.091Mb PDF View/Open
palíšková_2013_vp.pdf 125.3Kb PDF View/Open
palíšková_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account