Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pachlová, Vendula cs
dc.contributor.author Palíšková, Michaela cs
dc.date.accessioned 2013-10-11T20:25:09Z
dc.date.available 2013-10-11T20:25:09Z
dc.date.issued 2013-02-11 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24480
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu. cs
dc.format 8 086 znaků cs
dc.format.extent 2193439 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject bakterie mléčného kvašení cs
dc.subject biogenní aminy cs
dc.subject fermentation en
dc.subject lactic acid bacteria en
dc.subject biogenic amines en
dc.title Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu cs
dc.title.alternative Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lorencová, Eva cs
dc.date.accepted 2013-06-03 cs
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis dedicated to the procesing of research on lactic acid bacteria which are found in food of non-milk origin. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25764
dc.date.submitted 2013-05-15 cs


Files in this item

Files Size Format View
palíšková_2013_bp.pdf 2.091Mb PDF View/Open
palíšková_2013_vp.pdf 125.3Kb PDF View/Open
palíšková_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account