Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování

Show full item record

No preview available
Title: Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
Author: Popelková, Zuzana
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Tato diplomová práce je zaměřena na vývoj jablečného aromatu v průběhu sezónního zpracování. Teoretická část se zabývá složením jablek, technologickým postupem získávání šťávy, aromatickými látkami a vybranými metodami pro stanovení aromatických látek, stanovením analytických parametrů. V praktické části byly analyzovány aromatické látky plynovou chromatografií s hmotnostně spektrální detekcí. Dále byl stanoven obsah kyselosti a refraktometrické sušiny v průběhu jedenácti týdnů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24929
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 30760


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
popelková_2013_dp.pdf 15.87Mb PDF View/Open
popelková_2013_vp.pdf 62.78Kb PDF View/Open
popelková_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account