Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru

Show full item record

No preview available
Title: Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
Author: Kováčová, Tereza
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá ciderem, jeho výrobou, chemickým složením a antioxidační aktivitou. Zaměřuje se na charakteristiku přírodních antioxidantů (vitamín C a E, karotenoidy, fenolické kyseliny, flavonoidy, a další). V této práci jsou popsány metody stanovení antioxidační aktivity cideru (DPPH, FRAP) a obsah jednotlivých antioxidantů v tomto nápoji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25134
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kováčová_2013_bp.pdf 1.654Mb PDF View/Open
kováčová_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
kováčová_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account