Stravovací návyky studentů na střední škole ve Bzenci

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravovací návyky studentů na střední škole ve Bzenci

Show simple item record

dc.contributor.advisor Boudová Pečivová, Pavlína
dc.contributor.author Hanáková, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-13T16:26:39Z
dc.date.available 2013-10-13T16:26:39Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/25165
dc.description.abstract Cílem diplomové práce s názvem "Stravovací návyky studentu na střední škole ve Bzenci" je seznámení s problematikou stravovacích návyků a zdravé výživy u studentů ve věkovém rozmezí 15 až 19 let. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá popisem problematiky dospívající mládeže, principy zdravé výživy a zdravým životním stylem, ale také jaké mohou být dopady nevhodného životního stylu na zdraví dospívajících. V praktické části jsou vyhodnocena data získána dotazníkovým šetřením, kterými byly zjištěny skutečnosti, zda stravovací návyky a životní styl studentů odpovídají zdravému životnímu stylu. Výsledky byly zpracovány do obrázků, statisticky vyhodnoceny a slovně okomentovány. cs
dc.format 84 s. (84 910 znaků) cs
dc.format.extent 2264071 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výživa cs
dc.subject zdraví cs
dc.subject strava cs
dc.subject dospívající cs
dc.subject životní styl cs
dc.subject nutrition en
dc.subject health en
dc.subject diet en
dc.subject adolescent en
dc.subject lifestyle en
dc.title Stravovací návyky studentů na střední škole ve Bzenci cs
dc.title.alternative Dietary Habits of High School Students in Bzenec en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2013-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of the thesis entitled "Eating habits of high school students in Bzenec" is familiar with the issues of diet and healthy eating among students aged 15-19 years. The work is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part describes the problems of teenagers, the principles of healthy eating and healthy envilife style, but also what may be inappropriatei lifestyle impacts on the health of adolescents. The practical part analyzed the data obtained via questionnaire, which were identified whether eating habits and lifestyle of students meet healthy lifestyle. The results were processed into images, statistically evaluated and commented verbally. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19585 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30701
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-02


Files in this item

Files Size Format View
hanáková_2013_dp.pdf 2.159Mb PDF View/Open
hanáková_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
hanáková_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account