Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska

Show full item record

No preview available
Title: Sledování kvality stravování v Menze UTB ve Zlíně z hygienického hlediska
Author: Hrubý, Radek
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá v teoretické části aktuální platnou legislativou v odvětví výroby potravin. Dále jsou zde popsány hygienické požadavky na přípravu, výrobu, rozvoz, přepravu, skladování a uvádění pokrmů do oběhu. V praktické části se práce zabývá sledováním hygienické úrovně v podniku společného stravování. V Menze UTB byly odebrány vzorky pokrmů, stěrů z hotových pokrmů, stěrů z kuchyňského nádobí a náčiní a stěrů pracovních ploch pro zpracování surovin a hotových pokrmů k mikrobiologické analýze. Provedení izolace vybraných izolovaných bakterií z pokrmů a stěrů a jejich identifikace pomocí biochemických testů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2517
Date: 2007-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hrubý_2007_dp.pdf 568.0Kb PDF View/Open
hrubý_2007_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account