Deaminační aktivita mikroorganizmů

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Deaminační aktivita mikroorganizmů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Deaminační aktivita mikroorganizmů
Autor: Stloukalová, Radka
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá aminy se zaměřením na biogenní aminy. V práci je popsán vznik biogenních aminů, jejich výskyt v potravinách, faktory ovlivňující jejich vznik a toxické účinky na lidský organizmus. Dále popisuje jejich produkci některými mikroorganizmy, možnosti odbourávání a některé mikroorganizmy, které je odbourávají.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25306
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
stloukalová_2013_bp.pdf 1.844Mb PDF Zobrazit/otevřít
stloukalová_2013_vp.pdf 174.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
stloukalová_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet