Plán marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef na rok 2014

DSpace Repository

Language: English čeština 

Plán marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef na rok 2014

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaněk, Jiří
dc.contributor.author Toiflová, Klára
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:56:23Z
dc.date.available 2015-03-08T20:56:23Z
dc.date.issued 2014-02-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28180
dc.description.abstract Cílem diplomové práce je navržení plánu marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef se zaměřením na nové trendy komunikace. Projekt má za cíl zlepšit komunikaci pivovaru s potenciálními zákazníky i veřejností a tím zvýšit zájem o nabízené produkty. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vychází z odborné literatury a vymezuje základní pojmy, které uvádí do širších souvislostí. Praktická část byla rozdělena na analytickou a projektovou část. V první části je analyzován současný stav pivovaru pomocí PEST analýzy, analýzy konkurence, analýzy marketingové komunikace a SWOT analýzy. Projektová část na základě analýz navrhuje nové komunikační nástroje a k nim sestavuje plán marketingové komunikace na rok 2014. V závěru je projekt podroben nákladové, časové a rizikové analýze.
dc.format 99 s. (144 430)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject propagace cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject minipivovar cs
dc.subject komunikace cs
dc.subject internet cs
dc.subject Marketing Mix en
dc.subject Microbrewery en
dc.subject Communication en
dc.subject Internet en
dc.title Plán marketingové komunikace Pivovaru Zlatý Josef na rok 2014
dc.title.alternative Marketing Communication Plan of Brewery Zlatý Josef for 2014
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Veselá, Jitka
dc.date.accepted 2014-05-23
dc.description.abstract-translated The aim of the thesis is to design a marketing plan for communication of Zlatý Josef brewery focusing on new trends in communications. The project aims to improve the communication of potential customers and the public and thus the increase interest in the offered products. This work is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part is based on the scientific literature and defines the basic terms, which indicates a broader context. The practical part was divided into analytical and project part. The first part analyses the current state of the brewery with PEST analysis, competition analysis, marketing communications and SWOT analysis. Based on the analyses, the project part suggests new communication tools and their marketing communication plan drawn up for 2014. At the end the project is put through a cost, time and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing, Specialization: Design Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 33669
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2014-05-02


Files in this item

Files Size Format View
toiflová_2014_dp.pdf 2.833Mb PDF View/Open
toiflová_2014_vp.doc 128.5Kb Microsoft Word View/Open
toiflová_2014_op.pdf 477.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account