Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lapčíková, Barbora
dc.contributor.author Horáková, Taťána
dc.date.accessioned 2015-03-08T20:56:42Z
dc.date.available 2015-03-08T20:56:42Z
dc.date.issued 2014-01-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/28231
dc.description.abstract Cílem této práce bylo zjistit fyzikálně chemické hodnocení různých druhů medu pocházejících z České republiky. V jednotlivých druzích byl stanoven refraktometricky obsah vody, titrační kyselost, aktivní kyselost vpichovým pH metrem, dále byly stanoveny reologické vlastnosti a vodivost medu.
dc.format 48 s. 40 894
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject med cs
dc.subject index lomu cs
dc.subject viskozita cs
dc.subject konduktivita cs
dc.subject titrační kyselost cs
dc.subject aktivní kyselost cs
dc.subject honey en
dc.subject refractometry index en
dc.subject free acidity en
dc.subject total acidity en
dc.subject viskosity en
dc.subject conductivity en
dc.title Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu
dc.title.alternative Physical and Chemical Properties another Types of Honey
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pachlová, Vendula
dc.date.accepted 2014-06-19
dc.description.abstract-translated The aim of this study was to determine the physicochemical evaluation of different types of honey that come from the Czech Republic. In each type of honey was determined by refractometry water content, titratable acidity. The active acidity was determined using by prick pH meter. In this work were also determined rheological properties and conductivity of honey.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 33756
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2014-05-07


Files in this item

Files Size Format View
horáková_2014_dp.pdf 1.022Mb PDF View/Open
horáková_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
horáková_2014_op.pdf 165.7Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account