Fyziologické účinky čaje na lidský organismus

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Fyziologické účinky čaje na lidský organismus

Show full item record

No preview available
Title: Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Author: Chromá, Jana
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji. Je popsáno jeho třídění, zpracování a způsob přípravy. Dále je napsána klasifikace, kvalita a jeho účinky na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28242
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chromá_2014_dp.pdf 2.187Mb PDF View/Open
chromá_2014_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
chromá_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account