Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

Show full item record

No preview available
Title: Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu
Author: Sesztáková, Michaela
Advisor: Holko, Ivan
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výrobou a zpracováním Aloe vera, a také jejím vlivem na zdraví. Důraz je kladen na složení Aloe vera především z hlediska biologicky účinných látek, kde jsou popsány jejich pozitivní i negativní účinky na lidský organismus. V práci jsou popsány aplikace extraktů z Aloe vera v potravinách, kosmetice a také v lékařství na vnitřní a vnější použití. Pozornost je zaměřena rovněž na normativní a legislativní stránku produkce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28294
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 25669


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sesztáková_2014_dp.pdf 1.424Mb PDF View/Open
sesztáková_2014_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
sesztáková_2014_op.pdf 69.68Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account