Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky

Show full item record

No preview available
Title: Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky
Author: Košťálová, Miroslava
Advisor: Halabalová, Věra
Abstract: Bakalářská práce pojednává o významu, složení a zpracování mouky. Popisuje pšeničné bílkoviny, způsob jejich izolace a stanovení. Cílem praktické části je vyvinout vhodnou metodu, která by izolovala jednotlivé proteiny mouky za účelem jejich dalších výzkumů. Dělení proteinů mouky na jednotlivé frakce bylo prováděno kapalinovou chromatografií při různých podmínkách (extrakce, kolony, pH).
URI: http://hdl.handle.net/10563/28353
Date: 2014-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
košťálová_2014_dp.pdf 1.851Mb PDF View/Open
košťálová_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
košťálová_2014_op.pdf 71.06Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account