Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
Author: Jonášová, Martina
Advisor: Lapčíková, Barbora
Abstract: Cílem diplomové práce bylo charakterizovat možnosti využití jednotlivých metod termické analýzy a jejich aplikace v potravinářství. Z fyzikálně chemického hlediska byl popsán vliv teploty na základní složky potravin. Vybranými metodami termické analýzy byly měřeny proteiny, sacharidy a lipidy. Dle výsledků byly porovnávány fyzikálně - chemické vlastnosti jednotlivých výrobků související s jejich kvalitou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28446
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jonášová_2014_dp.pdf 2.179Mb PDF View/Open
jonášová_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
jonášová_2014_op.doc 75.33Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account