Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce
Autor: Konšelová, Alena
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá stanovením obsahu vitaminů C, E, a b-karotenu ve vy-braných vzorcích zeleniny z konvenční a bio produkce pomocí metody vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Dále pak byla fotochemiluminiscenční metodou (PCL) stanovena antioxidační aktivita ve vodě a v tucích rozpustných látek obsažených v konvenčních druzích zeleniny a zeleniny z bio produkce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28788
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 34516


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
konšelová_2014_dp.pdf 3.150Mb PDF Zobrazit/otevřít
konšelová_2014_vp.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
konšelová_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet