Aplikace systému HACCP ve společném stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Author: Venclová, Lucie
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2897
Date: 2007-06-10
Availability: Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 5254


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
venclová_2007_bp.pdf 1.664Mb PDF View/Open
venclová_2007_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
venclová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account