Aplikace systému HACCP ve společném stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Venclová, Lucie
dc.date.accessioned 2010-07-14T16:49:35Z
dc.date.available 2010-07-21T08:57:12Z
dc.date.issued 2007-06-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2897
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví. cs
dc.format 60 s., 9 s. příloh cs
dc.format.extent 1745385 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná bez omezení od 10.06.2009
dc.subject Systém HACCP cs
dc.subject analýza nebezpečí cs
dc.subject kritické kontrolní body cs
dc.subject monitoring na CCP cs
dc.subject nápravná opatření cs
dc.subject vertifikace systému cs
dc.subject vedení dokumentace cs
dc.subject system HACCP en
dc.subject hazard analysis en
dc.subject critical check points en
dc.subject monitoring for CCP en
dc.subject corrective action en
dc.subject documentation en
dc.subject using of system en
dc.title Aplikace systému HACCP ve společném stravování cs
dc.title.alternative Application system the Hazard analysis critical control points in public catering en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Obenrauch, Vít
dc.date.accepted 2007-06-29
dc.description.abstract-translated This essay is about application of the system HACCP into community feeding. There is a description and some principles of it in the essay. The system HACCP guarantees the right technological practice and production of healthy food. Each part of system and corrective measures with respect to law are described here, too. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth veřejné cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5254
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
venclová_2007_bp.pdf 1.664Mb PDF View/Open
venclová_2007_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
venclová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account