Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Author: Dvořáková, Vlasta
Advisor: Brančová, Věra
Abstract: Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst v malých cukrářských výrobnách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29594
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defending it: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dvořáková_2014_dp.pdf 43.19Mb PDF View/Open
dvořáková_2014_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
dvořáková_2014_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account