Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli
Autor: Bartošová, Andrea
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá fyzikálně-chemickou analýzou pšeničného müsli. V teoretické části jsou shrnuty druhy pšenice a její chemické složení. Podstatná část teorie je zaměřena na pšeničné müsli, jeho výrobu, známé druhy a složení. Dále je v práci charakterizována stravitelnost a antioxidační aktivita obilovin. Poslední kapitola teoretické části je věnována metodám stanovení vzorků. V praktické části diplomové práce je popsána příprava pšeničných vloček z jednotlivých druhů pšenice a vzorků müsli, stanovení základních chemických parametrů, jako je obsah sušiny a vlhkosti, popela, hrubých bílkovin, hrubé vlákniny a také stravitelnosti a antioxidační aktivity.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30892
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: C 30600


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bartošová_2014_dp.pdf 2.528Mb PDF Zobrazit/otevřít
bartošová_2014_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bartošová_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet