Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk
Author: Maliňáková, Iveta
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Teoretická část diplomové práce se zabývá popisem anatomických částí obilky a jejím chemickým složením. Dále je zde charakterizována pšenice, její dělení, popis analyzovaných vzorků a v neposlední řadě také metodika použitých analýz. Praktická část diplomové práce uvádí postupy použitých metod při analýze sušiny, popela, škrobu, bílkovin, tuku, hrubé vlákniny a stravitelnosti živin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30903
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
maliňáková_2014_dp.pdf 2.521Mb PDF View/Open
maliňáková_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
maliňáková_2014_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account