Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
Author: Horáková, Šárka
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá alergií a intolerancí. Je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je rozebrán rozdíl mezi alergií a intolerancí, příčiny a léčba. Převážná část práce je věnována alergii a intoleranci na kravské mléko a možnosti náhrady ve výživě. Praktická část je zaměřena na dostupnost výrobků formou průzkumu trhu. Do průzkumu trhu byly zahrnuty různé prodejny potravin v Uherském Hradišti a blízkém okolí. Výsledkem je vyhodnocení dostupnosti výrobků v této oblasti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31130
Date: 2015-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
horáková_2015_dp.pdf 1.976Mb PDF View/Open None
horáková_2015_op.pdf 527.8Kb PDF View/Open None
horáková_2015_vp.pdf 526.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account