Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Šťastná, Kristýna
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:28:09Z
dc.date.available 2015-07-24T12:28:09Z
dc.date.issued 2015-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/31558
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou stravování dětí staršího školního věku, jejich energetickými a nutričními nároky, jídelním chováním a chuťovými preferencemi. V teoretické části je dále popsán způsob uzavřeného stravování a legislativa, kterou se dané stravování musí řídit, problematika spotřebního koše a jeho komodit. Praktická část je zaměřená na plnění spotřebního koše a doporučené pestrosti ve dvou obdobích - listopad 2013 a květen 2014. Hledají a diskutují se sezónní rozdíly.
dc.format 70 s. (102 923 znaků)
dc.format.extent 2756472
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject školní stravování cs
dc.subject dospívající cs
dc.subject spotřební koš cs
dc.subject doporučená pestrost stravy cs
dc.subject energetické a nutriční požadavky cs
dc.subject doplňkové stravování cs
dc.subject dietní stravování cs
dc.subject school food service en
dc.subject adolescents en
dc.subject school consumption basket en
dc.subject recommended food variety en
dc.subject energetic and nutritional requirements en
dc.subject complementary food en
dc.subject dietary special diets en
dc.title Naplněnost spotřebního koše ve školním stravování
dc.title.alternative Consumer Basket at System of School Foodservice
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2015-06-12
dc.description.abstract-translated This Bachelor´s thesis is about issues of adolescents feeding, their energetic and nutritional requirements, eating behaviour and food preferences. The theoretical part contains topics such as school food service and its legislation, issues of school consumption basket and its commodities. The practical part is aimed at fulfilling the requirements of the school consumption basket and recommended food variety in two seasons represented by November 2013 and May 2014. Seasonal differences are discussed there.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 37795
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2015-05-07


Files in this item

Files Size Format View Description
šťastná_2015_dp.pdf 2.628Mb PDF View/Open None
šťastná_2015_op.pdf 628.0Kb PDF View/Open None
šťastná_2015_vp.pdf 625.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account