Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv

Show full item record

No preview available
Title: Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
Author: Bolková, Barbora
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce je zpracována pouze na teoretické úrovni. Obsahuje informace o technologicky významných odrůdách ovoce a zeleniny, které jsou vhodné pro výrobu ovocných a zeleninových šťáv. Podstatná část práce je věnována technologii paskalizace a jejího vlivu na nutričně významné látky ovoce a zeleniny. Dále je zdůrazněna podstata paskalizace a její výhody oproti pasteraci jako konvenčnímu způsobu ošetření ovocných a zeleninových šťáv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31965
Date: 2015-01-09
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bolková_2015_dp.pdf 5.620Mb PDF View/Open None
bolková_2015_op.pdf 549.3Kb PDF View/Open None
bolková_2015_vp.pdf 525.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account