Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva

Show full item record

No preview available
Title: Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
Author: Mahovská, Iveta
Advisor: Lorencová, Eva
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá vybranými faktory, které ovlivňují dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení, izolovaných jako kontaminanty z procesu výroby piva. V rámci praktické části této práce byl uskutečněn skríning produkce biogenních aminů (BA) u kmenů Lactobacillus brevis a Lb. plantarum za podmínek in vitro. U kmene Lb. brevis RIBM 2-20 byla navíc sledována kinetika produkce BA.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31999
Date: 2015-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mahovská_2015_dp.pdf 1.962Mb PDF View/Open None
mahovská_2015_op.pdf 528.0Kb PDF View/Open None
mahovská_2015_vp.pdf 428.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account