Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
Autor: Blahůšková, Kamila
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku vlákniny, její dělení, výskyt a popis jejího vlivu na lidský organizmus. Dále popisuje metody stanovení vlákniny a pektinu. Praktická část je zaměřena na stanovení jednotlivých složek vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny a zjištění případného vlivu obsahu pektinu ve vzorcích vlákniny na stanovení neutrálně-detergentní vlákniny a acido-detergentní vlákniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/32398
Datum: 2015-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: C


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
blahůšková_2015_dp.pdf 2.111Mb PDF Zobrazit/otevřít None
blahůšková_2015_op.pdf 533.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
blahůšková_2015_vp.pdf 524.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet