Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Liška, Jaroslav
dc.contributor.author Drásalová, Veronika
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:31:09Z
dc.date.available 2016-06-06T08:31:09Z
dc.date.issued 2004-03-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/35781
dc.description.abstract Tato diplomová práce se snaží podat čtenáři teoretický i praktický obrázek o možnostech využití marketingového mixu v podnicích společného stravování. V první, teoretické části, pojednává o marketingu služeb a pohostinství obecně. Ve druhé části je proveden průzkum trhu, který zjišťuje požadavky a preference zákazníků podniků společného stravování. Tyto výsledky jsou poté konfrontovány se skutečným stavem, který byl analyzován v pěti spolupracujících podnicích. V závěru jsou vypracována určitá doporučení těmto podnikům, jejichž zavedení by mělo vést ke zvýšení návštěvnosti.
dc.format 88
dc.format.extent 1457932
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing cs
dc.subject podnik společného stravování cs
dc.subject průzkum trhu cs
dc.subject marketing en
dc.subject public catering en
dc.title Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování
dc.title.alternative Use of marketing mix in catering and restaurant companies
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Galatík, Petr
dc.date.accepted 2005-06-20
dc.description.abstract-translated The purpose of this diploma thesis is to display theoretical and practical ideas concerning the use of marketing mix in catering and restaurant companies. The first, theoretical part of this theses, deals with marketing of service and marketing of gastro service in general. The second, practical part deals with the course and results of market research undertaken. The aim of this research was to survey requirements and preferences of restaurant customers. Afterwards, the results of this survey are confronted with the real state. The real state was analyzed in five cooperating companies. The conclusion gives advice to these companies to help them grow the attendance of customers.
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and hygiene of nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and management en
dc.identifier.stag 957
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2005-05-31


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account