Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

Show full item record

No preview available
Title: Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
Author: Ďuricová, Kateřina
Advisor: Kubáň, Vlastimil
Abstract: Konzervační zákrok je technologický postup, který zastaví nebo zpomalí nežádoucí produkci přítomných mikroorganismů nebo usmrtí jejich spory. Cílem této práce je charakterizovat výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů a jejich konzervační metody. Z důvodu vzrůstajících požadavků spotřebitelů na výrobce, je nutno se stránkou bezpečnosti a trvanlivosti potravin zabývat a modernizovat je.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40566
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 46295


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
ďuricová_2017_dp.pdf 2.477Mb PDF View/Open None
ďuricová_2017_op.pdf 620.9Kb PDF View/Open None
ďuricová_2017_vp.pdf 605.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account