Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kubáň, Vlastimil
dc.contributor.author Ďuricová, Kateřina
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40566
dc.description.abstract Konzervační zákrok je technologický postup, který zastaví nebo zpomalí nežádoucí produkci přítomných mikroorganismů nebo usmrtí jejich spory. Cílem této práce je charakterizovat výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů a jejich konzervační metody. Z důvodu vzrůstajících požadavků spotřebitelů na výrobce, je nutno se stránkou bezpečnosti a trvanlivosti potravin zabývat a modernizovat je.
dc.format 41 s. (56 704)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konzervační zákrok cs
dc.subject mikroorganismy cs
dc.subject nealkoholické nápoje cs
dc.subject nízkoalkoho-lické nápoje cs
dc.subject preservative treatment en
dc.subject microorganisms en
dc.subject nonalcoholic beverages en
dc.subject low-alcoholic beverages en
dc.title Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
dc.title.alternative Preservation of Non-Alcoholic and Low-Alcoholic Beverages
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fic, Vlastimil
dc.date.accepted 2017-06-14
dc.description.abstract-translated The technological process and procedure, whose slow down the production of undesirable microorganisms or spores. The main point of this work is to characterize production of nonalcoholic and low-alcoholic beverages, and to characterize of preservation methods. Due to the increasing requirements of consumers, it is neccesary to follow up food safety and its durability and to modernise preservation methods.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46295
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2017-04-28


Files in this item

Files Size Format View Description
ďuricová_2017_dp.pdf 2.477Mb PDF View/Open None
ďuricová_2017_op.pdf 620.9Kb PDF View/Open None
ďuricová_2017_vp.pdf 605.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account