A Business Plan for a Gastronomic Facility

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

A Business Plan for a Gastronomic Facility

Show full item record

No preview available
Title: A Business Plan for a Gastronomic Facility
Author: Frejvolt, Dominik
Advisor: Dokulil, Jiří
Abstract: Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro restauraci Jedlíkovo. Restaurace se snaží zaujmout neotřelým konceptem, kdy si zákazník zakoupí lístek na neomezenou spotřebu jídla. V teoretické části práce jsou mimo jiné popsány a vysvětleny základní formy jak se dá v Česku podnikat. Dále jsou také analyzovány klíčové části podnikatelského záměru. V praktické části je použita struktura z teoretické části a vypracován podnikatelský záměr pro restauraci Jedlíkovo. Cílem práce je vytvoření podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42082
Date: 2017-11-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav moderních jazyků a literatur
Discipline: Anglický jazyk pro manažerskou praxi


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
frejvolt_2018_dp.pdf 1.962Mb PDF View/Open None
frejvolt_2018_op.doc 48Kb Unknown View/Open None
frejvolt_2018_vp.doc 51.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account