Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Show full item record

No preview available
Title: Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Author: Skrypnichenko, Maryna
Advisor: Vaněk, Jiří
Abstract: Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických postupů potřebných k jejich uplatnění v praxi. Druhá část se zabývá analýzou cateringového trhu a jeho trendy, které se panují ve světě a České republice, zejména v hlavní městě ČR Praze. Třetí část obsahuje samotný obchodní plán, v němž byly uplatněny konkrétní analytické postupy, které jsou pořeba k vytvoření efektivního a konkurenceschopného obchodního plánu.development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42230
Date: 2017-12-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management and Marketing
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
skrypnichenko_2018_dp.pdf 16.46Mb PDF View/Open None
skrypnichenko_2018_op.docx 22.54Kb Unknown View/Open None
skrypnichenko_2018_vp.docx 25.35Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account