Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Author: Kratochvil, Jiří
Advisor: Vargová, Slavomíra
Abstract: Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která je nezbytná při zavádění systému HACCP do výrobního podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42910
Date: 2017-11-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: C 48036


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kratochvil_2018_dp.pdf 3.482Mb PDF View/Open None
kratochvil_2018_op.pdf 178.9Kb PDF View/Open None
kratochvil_2018_vp.pdf 186.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account