A Business Plan for the Company "Bagetárna"

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Company "Bagetárna"

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dokulil, Jiří
dc.contributor.author Maňáková, Jaroslava
dc.date.accessioned 2018-10-01T07:31:53Z
dc.date.available 2018-10-01T07:31:53Z
dc.date.issued 2018-07-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/43701
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského záměru pro novou společnost s názvem Bagetárna, která se specializuje na přípravu čerstvých domácích baget. Práce obsahuje dvě části a to jak teoretickou tak praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní podnikatelské pojmy a také jsou zde popsány jednotlivé části podnikatelského záměru. V praktické části je již sepsán samotný podnikatelský plán, ve kterém jsou zpracovány jednotlivé kapitoly popis společnosti, organizační struktura, marketingový plán, finanční plán a také analýza rizik. Cílem restaurace je sestavit podnikatelský plán pro restauraci s rychlým občerstvéním tak, aby byl reálný a to za pomoci jednotlivých analýz SWOT, PEST, marketingový mix (4P), apod.
dc.format 67 s. (93 972 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject marketingový plán cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject SWOT cs
dc.subject PEST cs
dc.subject marketing mix cs
dc.subject business plan en
dc.subject marketing plan en
dc.subject financial plan en
dc.subject SWOT en
dc.subject PEST en
dc.subject marketing mix en
dc.title A Business Plan for the Company "Bagetárna"
dc.title.alternative A Business Plan for the Company "Bagetárna"
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaněk, Jiří
dc.date.accepted 2018-09-11
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis deals with the creating of the business plan for the new company named Bagetárna which specialise in the making of fresh home-made baguettes. The thesis contains two parts; theoretical as well as practical part. In the theoretical part, there are described basic business terms and also there are specified particular parts of the business plan. In the practical part, there is the already constructed business plan in which there are individual chapters defined company description, organizational structure, marketing plan, financial plan, and also risk analysis. The aim is to set up a real business plan for the fast food restaurant with the help of the particular analyses SWOT, PEST, marketing mix (4Ps), etc.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 50711
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2018-08-22
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject rychloobslužné restaurace cs
local.subject business planning en
local.subject fast food restaurants en


Files in this item

Files Size Format View Description
maňáková_2018_dp.pdf 3.342Mb PDF View/Open None
maňáková_2018_op.doc 51Kb Unknown View/Open None
maňáková_2018_vp.doc 51Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account