Fortifikace sýrů čedarového typu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fortifikace sýrů čedarového typu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrázek, Josef
dc.contributor.author Švejdová, Pavlína
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:29Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:29Z
dc.date.issued 2019-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45502
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o technologii výroby sýrů typu čedar. Popisuje co je vlastně sýr a jak se dělí podle různých kritérií. Je zde popsána fortifikace sýrů. V praktické části seznamuje čtenáře s technologií výroby sýrů. Krátce je zde popsán analytický a mikrobiologický rozbor sýrů. Na závěr je provedeno senzorické hodnocení sýrů.
dc.format 43 s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Čedar cs
dc.subject fortifikace sýrů cs
dc.subject technologie výroby sýrů cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject Cheddar en
dc.subject cheese enrichment en
dc.subject technology of cheese production en
dc.subject sensory evaluation en
dc.title Fortifikace sýrů čedarového typu
dc.title.alternative Fortification of cheddar cheeses
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tykvart, Jan
dc.date.accepted 2019-06-20
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals about technology of cheddar cheese production. Describes what is cheese and how we can divide them by course of criteria. Enrichment of cheeses with various ingredients is described herein. The practical part introduces readers to the technology of cheese production. Analytical and microbiological analysis of cheeses is briefly described. Finally, the sensory evaluation of the cheeses is done.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 53180
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2019-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
švejdová_2019_dp.pdf 1.340Mb PDF View/Open None
švejdová_2019_op.pdf 641.1Kb PDF View/Open None
švejdová_2019_vp.pdf 641.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account